Inför ditt besök

Det ska bli så kul att träffa dig och du är hjärtligt välkommen hit! Här kommer lite viktig information som det är bra att du tar del av innan ditt besök. För att din behandling ska bli så bra och smidig som möjligt är det viktigt att du kommer med håret utrett och t.ex. uppsatt i en enkel protective style som två flätor. Alltså detangle detangle detangle innan ditt besök! Viktigt vid Textur klippning är att du kommer med ditt hår är torrt, nytvättat, utrett och utsläppt. Just för att din klippning ska bli så bra som möjligt! Vi alla vet att det tar tid att reda ut håret och om ditt hår är väldigt outrett så tillkommer det en extra kostnad på 250kr.

Att komma i tid - Ibland händer det saker som gör att en kan komma lite sent, vilket är helt okej såklart! Om du skulle komma mer än 15 minuter sent så kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att utföra hela din behandling men du kommer debiteras för fullt pris. 

Avbokning - Vi har full förståelse om du skulle få förhinder och behöver avboka din tid. Om du behöver avboka din tid så gör det senast 24 timmar innan avtalad tid. Ej avbokad tid debiteras med 100%. Du avbokar din tid via Bokadirekts avbokningslänk!