ROC BROWS STUDIOS

HAIR Ingrid Alexandra

Roc Brows Studios är en trygg samlingsplats för personer med texturerat hår! Hos oss är ditt hår normen - texturerat hår är normalt, lätthanterligt och vackert! När du besöker oss tar vi hand om dig och din krona och vi lär dig allt du behöver veta om naturlig, enkelt hårvård för texturerat hår.

BOKA HÅRBEHANDLING

Inför ditt besök

Läs mer

Vår vision

Vi är en curly och hijab friendly studio och vår vision är att skapa en samlingsplats för personer med texturerat hår! Vårt mål är att sprida kunskap och inspirationen att du kan ha ett naturligt friskt hår och hälsosam hårbotten!

Roc Brows FAQ'S

ALLMÄN INFORMATION
 • Öppettider: Våra öppettider för bokade besök är vardagar mellan 10-17.
 • Kontaktuppgifter: Vi ber er att kontakta oss via mail på info@rocbrows.com då vi tyvärr inte har möjlighet att besvara era frågor på Instagram. Pga högt tryck så kan även svar på mail dröja, men vi försöker återkoppla till er så snart vi har möjlighet!
 • FHM: Med rådande restriktioner från FHM, så gör vi allt här för att utesluta minsta möjlighet för smittspridning. Vi har utökat våra tidigare renhållningsrutiner och Ni som kommer hit ansvarar själva för att ni är friska och helt utan symptom när ni kommer för behandlingar, för att inte riskera smittspridning.

 • Några temporära regler när ni kommer hit för behandling:

  - Munskydd är ett måste för att få göra behandling. Finns att köpa på plats om du ej har. Detta är för er och vår säkerhet.

  - Kom endast hit om du har behandling, produkterna säljs på vår hemsida.

  - Kom själv, inga +1 (gäller även hemmavarande barn)

  - Inga barnvagnar (för att undvika trängsel i lokalen)

  - Häng av era jackor och ta av skorna i receptionen på avsedd plats.

  - Tvätta och sprita händerna på avsedd plats

  - Har du frågor maila oss på: info@rocbrows.com
BEHANDLINGSTIDER
 • När släpper ni tider? Vi brukar annonsera om våra tider via Instagram när vi planerar att släppa ett större antal. Då det är många som brukar vilja ha dem är det bra att försöka vara så snabb som möjligt. Du kan alltid hålla utkik efter avbokningar på vår bokningssida.
 • Varför får jag ingen tid/varför jobbar ni inte mer? Just nu är vi två personer som gör microblading behandlingar och vi jobbar heltid med det. Vi försöker möta efterfrågan men det blir svårt då vi försöker ha normala arbetstider.
 • Väntelista: Vi erbjuder tyvärr ingen väntelista, utan all bokning sker via vår bokningsida. Vi brukar släppa tider för microblading ca tre månader i taget och kommunicerar detta i förväg på Instagram. OM en har möjlighet kan en hålla utkik efter avbokningar på vår bokningsida.
 • Kan jag boka om mitt nybesök för microblading? Då det är en av våra populäraste behandlingar så kan vi just nu inte erbjuda ombokningar för nybesök, det är alltså tiden du fått som gäller.
 • Avbokningsregler: Vi har en avbokningsregel på 24h. Om man uteblir på sitt besök debiterar vi 80% av priset på behandlingen.
HYGIEN
 • Hygienfrågor: Vi desinficerar platserna före och efter varje kund, samt använder oss av engångsartiklar.
 • Munskydd: Vi ber er att ha med munskydd för er och vår säkerhet. Om man inte har med munskydd så kan man köpa det av oss för 25kr.
MICROBLADING
 • Vad består microbladingfärgerna av? Vi använder oss av särskilda micropigmenteringsfärger bestående av glycerin, etanol, järnoxid och vatten. Tänk på att färgerna i vissa fall kan orsaka en allergisk reaktion!
 • Vad är microblading? Microblading är en semipermanent kosmetisk tatueringsteknik. I denna behandlingstid ingår en konsultation där vi tillsammans ritar upp brynen och diskuterar färgval. Håller i upp till 3 år. Vid bokad microblading-behandling ingår en konsultation, där vi tillsammans bestämmer form och färg. Alla färger är veganvänliga och alltså inte testade på djur. Alla återbesök för microblading är avgiftsbelagda, om ej annat överenskommits. Vid cover ups (behandling av tidigare tatuering på andra salonger) kan vi inte garantera hur läkningen blir pga. pigmentering och utförande kan skilja sig mellan behandlare.
 • Hur lång tid tar behandlingarna? Ett nybesök för microblading tar ca 2 timmar, inklusive konsultation. Ett återbesök för microblading tar mellan 1-1,5 timmar.
 • Vad ska man tänka på innan eller efter microblading? VI genomför vanligtvis inte cover-ups från tidigare microbladingar från andra salongen. Men om du har en gammal ögonbrynstatuering kan du, när du bokat en ny behandlingstid, skicka bilder till oss inför besök för bedömning. Bilder och frågor skickas till: info@rocbrows.com
 
Inför besöket
Drick mycket vatten och lite kaffe innan behandling (max en kopp, helst ingen)
Drick inte alkohol dagarna innan besöket.
Ta inte Ipren eller Treo inför besöket.
Sola inte inom 24 timmar innan besöket.
Behandlingen rekommenderas inte till gravida eller om du ammar. Om du har några sjukdomar som tex. diabetes eller om du har andra besvär som kan påverka behandlingen, meddela oss gärna innan så vi tillsammans kan ta ställning till om bokad behandling kan genomföras.
Efter besöket

Sola inte förrän 2 veckor efter besöket, detta är för att färgen inte ska blekas, därefter bör du använda SPF 50 på brynen då du vistas utomhus.
Ta ej bort skorpan efter behandling, den ska trilla av av sig själv efter läkning.
Använd det kit du fått av oss med eftervårdsprodukter och följ tillhörande instruktioner efter behandling.
 
LASHLIFT
 • Vad är lashlift? Behandlingen går ut på att vi lyfter, färgar och ger dina fransar ny volym och en mörkare färg. Efter lyft och färgning behandlas fransarna med keratin som ger lyster, maximal längd och volym till dina naturliga fransar och ger dina ögon en piggare blick. Keratinet bevarar din lash lift längre. Behandlingen håller i 8 veckor.

  Tips inför behandling: - Kom utan mascara, samt andra oljebaserade produkter - Om du använder linser och har känsliga ögon, ta ut linserna innan behandling. - Boka inte in fysisk aktivitet inom 24 timmar efter behandling

  Eftervård: - Du får inte blöta ner dina fransar inom 24 timmar efter behandlingen, då produkten måste få fäste. - Spola inte dina fransar med varmt vatten på 48 timmar - Använd inte olja, oljebaserade produkter eller serum i ögonområdet på 48 timmar.
BROWLIFT
 • Vad är browlift? I vår browlift-behandling ingår form, plock och färg av dina bryn samt en lamination för önskad stil och effekt på brynen.

  Eftervård: - Du får inte blöta ner dina bryn inom 24 timmar efter behandlingen, då produkten måste få fäste. - Spola inte dina bryn med varmt vatten på 48 timmar - Använd inte olja, oljebaserade produkter eller serum i brynområdet på 48 timmar.
BRYNFIX
 • Vad är brynfix? Brynfix är ögonbrynstyling med plock, färg och form. Därefter skulpterar vi brynen med vår populära soap brows-produkt och fyller i dem med vår nya brynpomada.
 • Vad består brynfixfärgerna av? Vi använder oss av Refectocil. Om du är känslig mot färg så bör du avstå de mörkare färgerna, men kan prova en av de ljusare nyanserna.
 • Trådar ni? Nej, vi använder oss av pincett och vid behov så vaxar vi.
MICRONEEDLING
 • Vad är microneedling? Microneedling är en behandling som effektivt behandlar och stimulerar kollagenproduktionen. Microneedling ger ökad lyster, ökad elasticitet samt minskar porer, ärr, rynkor och linjer i huden. Vi rekommenderar 2-3 behandlingar för bästa resultat.